Weboldal címe
Weboldal alcíme
RÓLUNK
Lorem ipsum

A Diva Collection márka

Diva Collection egyedi tervezésű női rostbőr táskák kollekciója, melynek modelljei kényelmes és elegáns kiegészítői mind a hétköznapi mind az alkalmi viseletnek.

Márkánk modelljeit főként hazai viszonteladók között forgalmazzuk három fő kategóriára osztva:

kézitáskák  kategóriájában olyan modellekre helyezzük a fő hangsúlyt, melyek eleganciájukban és funkcionalitásukban is kiváló kiegészítői lehetnek az üzleties megjelenés kedvelőinek.

Az átvetős táskák ​ esetében a kényelem az elsődleges szempont. Kis méretük és cipzáros külső zsebeik teszik a hétköznapok könnyű és praktikus kiegészítőivé.

Gondoltunk a különleges alkalmakra is, melyek esetében gyakran nehézséget okozhat egy szetthez megtalálni a megfelelő árnyalatot vagy méretet az alkalmi táskák  terén.

A Diva Collection alkalmi táskái azonban minőségi megoldást jelenthetnek ezekre a problémákra, borítéktáska - választékunk modelljei kiváló kísérőként szolgálhatnak  esküvők, fogadások, színházi estek alkalmával egyaránt.

Ha felkeltettük érdeklődésedet termékeink iránt, és szívesen foglalkoznál Diva táskák forgalmazásával, írj nekünk , és részletes tájékoztatót küldünk a vásárlás feltételeiről és menetéről.

A divacollection.hu weboldalon nem végzünk kiskereskedelmi értékesítést, ezért amennyiben egyéni vásárlóként érdeklődsz termékeink iránt,tekintsd meg partnereink listáját: